Kaurapitaleipä

Lempeää makua ja vatsalle hyvää tekevää superruokaa. Kaura hellii elimistöä kokonaisvaltaisesti. Se on paras viljaproteiinin lähde ja se sisältää runsaasti hyvää rasvaa, joka on hyväksi aivoille ja iholle.

Kaurapitaleipämme on luonteikas vaihtoehto niin illanistujaisiin kuin arjen vauhdikkaaseen kokkailuun. Päälisukkeista etenkin kana sopii erinomaisesti kauran kaveriksi.

Kuitupitoinen kaurapita on noussut lapsiperheiden kestosuosikiksi, mutta se on myös terveyttä arvostavan valinta. Kaurapitaleipä antaa pahalle kolesterolille kyytiä. Se on terveellisen ja monipuolisen aterian oivallinen lähtökohta tai maittava välipala ihan sellaisenaan.

Kuituja – ei kiloja!

Ainesosat:

Täysjyväkaurajauho (52 %), vesi, vehnägluteeni, sokeri, suola (1,0 %), kuivahiiva, vehnäjauho, nostatusaine (natriumkarbonaatti), stabilointiaine (ksantaanikumi). Leivontaan käytetyistä viljoista 87 % on kauraa.

Pakattu suojakaasuun.
Säilyy avattuna suljetussa pussissa 3 vrk.

Ravintosisältö

Energia / Energi 870 kJ / 206 kcal
Rasvaa / Fett3,6 g
josta tyydyttynyttä / varav mättat fett0,6 g
Hiilihydraatit / Kolhydrat28,3 g
josta sokereita / varav sockerarte1,9 g
Ravintokuitu / Fiber5,0 g
Proteiini / Protein12,5g
Suola / Salt1,0 g (1,0%)

Lämmitä, täytä ja nauti!

1. Kostuta leipä vedellä, jos haluat pehmeämmän kuoren.
2. Lämmitä uunissa +200 C° noin 4 minuuttia tai mikroaaltouunissa 650 W noin 20 sekuntia. Voit paahtaa leivän myös leivänpaahtimessa.
3. Halkaise pitaleipä ja lisää sen sisälle haluamasi täytteet. Nauti!

Muut tuotteet

Reseptit