Tuotteet

Pita Factoryn maukkaat pitaleivät valmistetaan kotimaisesta viljasta Jokioisilla Länsi-Suomessa. Oman leipomomme tuotteet ovat terveellinen ja helppo vaihtoehto kaikille street foodin ystäville. Käytämme tuotteissamme ainoastaan korkealaatuisia raaka-aineita ja arvostamme työssämme perinteitä. Rakastetun vehnäpitaleipämme kuohkea rakenne ja mehevä maku perustuvat vanhaan reseptiin, joka on lähtöisin yrityksen israelilaisilta perustajilta.

Vehnäpitan rinnalle olemme kehittäneet maailman ainoan ruispitan, joka sopii suomalaiseen makuun ja syttyy eloon esimerkiksi kala- tai porotäytteiden kanssa. Uutuutena meillä on kaurapita, josta ei makua ja herkullisuutta puutu. Sen voi täyttää vehnäpitan tapaan hyvin monipuolisesti niin suolaisella kuin makealla, tai syödä sellaisenaan voileivän tapaan.

”Pitäskö ottaa pitaset?”, kuten meillä Jokioisissa tavataan sanoa. Tutustu ja ihastu monipuoliseen kädestä syötävään välipalaan. Pita Factoryn pitaleivät löytyvät kaikista hyvin varustelluista ruokakaupoista kautta maan.

Reseptit