Ruispitaleipä

Ruispita tuo ateriaan palan aitoa suomalaisuutta. Rukiin täyteläinen maku on juuri sitä, mitä kaukana kaipaat. Kuiturikasta ruistakin voi hyvällä syyllä kutsua superruoaksi sen elimistöä tasopainottavien ravinteiden ansiosta. Ruis on tärkeä osa terveellistä elämäntapaa ja himoittu pohjoinen herkku.

Kuohkea ruispitaleipämme on aavistuksen hapan mallastetun rukiin ansiosta. Täydellinen makuelämys syntyy, kun valitset rukiin rinnalle kala- tai porotäytteen. Vivaihteikas ruispitaleipä toimii mainiosti myös murean pulled porkin kanssa.

Ainesosat:

Vehnäjauho, vesi, ruis (12 %) (jauho ja mallas), sokeri, kaurakuitu, vehnägluteeni, suola, hiiva, nostatusaine (natriumkarbonaatti), emulgointiaine (sorbitaanimonostearaatti), stabilointiaine (ksantaanikumi).

Pakattu suojakaasuun.
Säilyy avattuna suljetussa pussissa 3 vrk.

Ravintosisältö

Energia / Energi 910 kJ / 215 kcal
Rasvaa / Fett1,2g
josta tyydyttynyttä / varav mättat fett0,1g
Hiilihydraatit / Kolhydrat40,9g
josta sokereita / varav sockerarte1,8g
Ravintokuitu / Fiber5,7g
Proteiini / Protein7,6g
Suola / Salt1,0 g (1,0%)

Lämmitä, täytä ja nauti!

1. Kostuta leipä vedellä, jos haluat pehmeämmän kuoren.
2. Lämmitä uunissa +200 C° noin 4 minuuttia tai mikroaaltouunissa 650 W noin 20 sekuntia. Voit paahtaa leivän myös leivänpaahtimessa.
3. Halkaise pitaleipä ja lisää sen sisälle haluamasi täytteet. Nauti!

Muut tuotteet

Reseptit