Vehnäpitaleipä

Vehnäpita on kuohkea ja maultaan mehevä. Se sopii erinomaisesti syötäväksi kebablihan tai seitanlastujen kanssa. Voimakkaasti maustetut kasvistäytteet raikkaiden vihannesten kera ovat myös omiaan vehnäpitan välissä.

Pehmeän maun vuoksi vehnäpitaleipä maistuu myös makeiden täytteiden kanssa. Kesän ensimmäiset mansikat ja kermavaahto saavat pitaleivän muuntumaan myös helposti syötäväksi jälkkäriksi. Voit tuunata oman pitaherkkusi myös hedelmillä, marjoilla ja sipaisulla nutellaa.

Ainesosat:

Vehnäjauho, vesi, sokeri, kaurakuitu, vehnägluteeni, suola, hiiva, nostatusaine (natriumkarbonaatti), stabilointiaine (ksantaanikumi).

Pakattu suojakaasuun.
Säilyy avattuna suljetussa pussissa 3 vrk.

Ravintosisältö

Energia / Energi910 / 215 kJ / kcal
Rasvaa / Fett1,1g
josta tyydyttynyttä / varav mättat fett0,1g
Hiilihydraatit / Kolhydrat41,4g
josta sokereita / varav sockerarte1,6g
Ravintokuitu / Fiber4,5g
Proteiini / Protein7,7g
Suola / Salt1,0 g (1,0%)

Lämmitä, täytä ja nauti!

1. Kostuta leipä vedellä, jos haluat pehmeämmän kuoren.
2. Lämmitä uunissa +200 C° noin 4 minuuttia tai mikroaaltouunissa 650 W noin 20 sekuntia. Voit paahtaa leivän myös leivänpaahtimessa.
3. Halkaise pitaleipä ja lisää sen sisälle haluamasi täytteet. Nauti!

Muut tuotteet

Reseptit