Vehnäpitaleipä
Vehnäpita on kuohkea ja maultaan mehevä. Se sopii erinomaisesti syötäväksi kebablihan tai seitanlastujen kanssa. Voimakkaasti maustetut kasvistäytteet raikkaiden vihannesten kera ovat myös omiaan vehnäpitan välissä.
Pehmeän maun vuoksi vehnäpitaleipä maistuu myös makeiden täytteiden kanssa. Kesän ensimmäiset mansikat ja kermavaahto saavat pitaleivän muuntumaan myös helposti syötäväksi jälkkäriksi. Voit tuunata oman pitaherkkusi myös hedelmillä, marjoilla ja sipaisulla nutellaa.
Ainesosat:
Vehnäjauho, vesi, sokeri, kaurakuitu, vehnägluteeni, suola, hiiva, nostatusaine (natriumkarbonaatti), stabilointiaine (ksantaanikumi).
Pakattu suojakaasuun.
Säilyy avattuna suljetussa pussissa 3 vrk.
Ravintosisältö
Energia / Energi | 910 kJ / 215 kcal |
Rasvaa / Fett | 1,1g |
josta tyydyttynyttä / varav mättat fett | 0,1g |
Hiilihydraatit / Kolhydrat | 41,4g |
josta sokereita / varav sockerarte | 1,6g |
Ravintokuitu / Fiber | 4,5g |
Proteiini / Protein | 7,7g |
Suola / Salt | 1,0 g (1,0%) |