Pitakebab

4 annosta

Ainekset:

  • 1 paketti pitaleipää, 4 kpl (vehnä- tai ruispita)
  • 400 g kebablastua, joko tuoreena tai pakasteena
    Saat pitakebabista helposti vegeversion korvaamalla kebablihan esimerkiksi Nyhtökaura Nudella tai Härkis Original -valmisteilla.

Salaatti:

  • 1 punasipuli
  • 1 pussi salaattia
  • 1 rasia kirsikkatomaatteja
  • 1/2 kurkku
  • 1 tuore jalapeno

Kastike:

  • Kaupan valmis kebabkastike ja valkosipulimajoneesi

Ohje:

  1. Pese ja kuivaa salaatinlehdet hyvin. Revi salaatinlehdet, pilko punasipuli ja kurkku sekä pestyt kirsikkatomaatit. Pilko tuore jalapeno. Laita kaikki salaattiainekset kulhoon ja sekoita kevyesti.
  2. Paista kebabliha kuumalla pannulla rapeaksi koko ajan sekoittaen. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Kostuta leipä vedellä, jos haluat pehmeämmän kuoren. Lämmitä uunissa noin 4 minuuttia + 200 asteessa, tai mikroaaltouunissa noin 30 sekuntia 650 W. Voit myös lämmittää pitaleivät grillissä.
  4. Halkaise leipä noin puoleen väliin asti. Lisää täytteet halkaistun pitaleivän väliin ja mausta kebabkastikkeella sekä valkosipulimajoneesilla makusi mukaan. Nauti!

Vinkki: Voit käyttää suodatinpussia grillitaskun tapaan pitaleivän kääreenä.

Muut reseptit

Tuotteet